Saturday, February 2, 2008

Hard To Believe...

имало едно мъничко леприконче, водели го в леприконската гора.. след време то създало приятелства, но някой решил, че нещо трябва да се промени.. леприкончето трябвало да отиде в друга леприноска горичка.. мъчно му било за леприконите, с които се е било сприятелило, но те му идвали на гости.. успели да запазят донякъде отношенията си.. но само донякъде.. леприкончето започнало да има други интереси.. намерило други приятели, не по-добри от предните, не по-приятели от предните.. с течение на времето леприкончето забравило старите си приятели.. било обзето изцяло от новата гора..

минало доста време.. и същият този някой, който решил, че нещо трябвало да се промени, пак се намесил.. леприкончето пак трябвало да напусне гората... дори не си спомняло първата гора.. третата гора го променила изцяло.. нямало помен от милото, добро и мъничко леприконче.. новото леприконче било грубо, подредено, но грубо, далеч по-умно от преди, отговорно, преданно на идеите си, но не и на заобикалящите го леприкони, старите приятели то забравяло, а новите остарявали..

малкото вече пораснало леприконче така и не си спомнило за първата гора.. за първите си приятели.. приятелите си от втората гора не виждало никак често... приятели от третата гора нямало..

всички очаквали денят, в който леприкончето ще се обърне незад и ще си спомни за първите си приятели.. този ден така и не дошъл.. леприкончето просто се променило.. който е по-безгрешен от него, нека хрърли пръв камък..

No comments: