Monday, March 3, 2008

Music Idol...

преди малко изгледахме полседния кастинг... искам предваително да кажа: не мога да пея, не мога да танцувам.. НО хора може ли такова нещо... пълна пародия... 1-ви сезон беше много над нивото на началото на 2-ри сезон...
1. Не слушам чалга.. не ме радва.. различавам сигурно около 3-4-5 чалгаджийки.. апатично настроена БЯХ към чалга изпълнителките... но вече клоня към антипатия.. Глория поне се държеше на положение..
2.Слави се аргументираше доста по-добре и обръщаше малко повече внимание на пеенето.. а не на изглеждането.. и аз ако имам лични стилист, гримьор, фризьор и хирург, може би, да! ще докарам визия за телевизията..
ХОРА, ВИЕ ТЪРСИТЕ ТАЛАНТИ..
в този ред на мисли... как можахте да пуснете онова момче с двете песни на Mariah Carey .. еми съжалявам това ли е представата Ви за музика - виене?! имаше толкова много по-добри изпълнители, които Вие(журито) ги разкарахте и то грубо..
3.Звезди.. а?! къде Ви е човешкото отношение.. славата ли е виновна?! не.. не искам такава слава... адски колегиално от ваша страна... евала..
разочарована съм!..


а да му дадат празен лист... е браво.. и Вие сте простосмъртни.. нали го разбирате?!

No comments: