Sunday, June 22, 2008

Игри за възрастни...

преди време се събрахме все стари баби.. след като обсъдихме кой какво кого вече нямаше какво да правим та решихме да се позабавляваме.. ( тук бих направила зловещото свиване на пръсти, но.. няма как.. ) отворихме сайт за запознанства..

в днешно време изобилства от такива - никой вече ли не си търси приятели по нормалния начин.. ХОРА, НАВЪН ИМА И ХОРА.. ( не че съм много правилният човек, който трябва да говори по тази тема, но! ) естествено беше да разглеждаме младжта.. те са толкова малки, сладки и непокварени.. забелязахме обаче следните факти:
1. младите нямат приятели.. около 95% от снимките се е снимало самото хлапе... дали ще е използвало огледало или не.. то е само.. излез навън.. срещни се с хора.. направи приятели!... не пиши, че приятели нямаш... аз имам много ( хваля се :) ) и не са ми такива, защото си стоя в къщи и пиша, че нямам приятели и че живота е гаден!...
2. младите си кривят лицата толкова интересно, едва познах едно момиче, което познавам... изтъркано, но бъдете себе си, бе хора... аз как да ви позная, когато сте се усмихнали като пилешки-задник..
3. зная, че да си оригинален и ексцентричен е трудно.. не го умея.. но.. прическа - 'обща'... чудя се къде в Добрич в този салон, в който отиваш, сядаш пред огледалото и казваш "като всички, моля".. ( сещате се.. сякаш сам си се подстригвал.. дълъг кичур отзад.. отпред малиии.. )
4. млади дами... ако снимате делколтето си.. това няма да доведе до разговор с човек, който се интересува от вашата вътрешна красота.. колкото и да е скрита тя, с подобна снимка няма да е покажете на яве.. демонстрирате единствено, че харесвате да се показвате.. хората, които ще привличете са хора, които ще искат да ви показват.. предполагам не искате да работите в цирка.. въпреки че ако отговаряте на изброените критерии сте на 1 крачка от там..
5. млади недами.. моля не показвайте големите си гърбове... те не са такива.. ама изобщо.. а ако са такива.. вие просто казвате: "не, нямам време за нищо.. фитнесът ме зове... " коя ще иска да се срещате във фитнеса?!.. помислете..
6. пишете грамотно, бе хора... много е важно.. не мислите ли, че ще е много по-добре да се разбира.. отколкто да е наПис1нУУуУУу аДцски нИразБбир13мУуУ иИИ НнИ гРамМоТнУ.. пък и може да покажете малко интерелкт, може даже някой да ви сметне за човек...
7. депресанти гадни.. до 20 ще сте се самоубили.. живота не е хубав, но на 14.. не може всички да живят толкова гадно.. все има някой по-щастлив, но вие депресанти гадни, ще му внушите, че трябва да е нещастен.. депресанти гадни..
8. вулгарна снимка.. оо да.. нима не търсим това всички..
9. забелязвам също, че днешната младеж има проблем със зрението... не могат да фокусират обектива и гледат накъдето им дойде... НЕ СТОЙТЕ ПРЕД КОМПЮТРИТЕ ТОЛКОВА МНОГО - ОПАСНО Е!.. сами виждате до какво ви е докарало...
10. и нека това е последно.. имам да уча все пак.. кръстчетата, които носите, те са символ на Християнството.. нима сте вярващи... или просто сте достатъчно повърхностни, нося това, което е модерно.. дори и да не зная какво означава.. има хиляди други "красиви" дрънкулки, които можете да носите.. то е ясно, че сте лицемери, ама поне го крийте..

на 14 с цигарите и алкохола... на 15 родител.. 16 второ.. до 20 вече нямаш познати, с които да не сте се чаршафосвали.. на 30 с 4-5 пластични операции и 3-4 внучета.. да, добре сте си свършили работата... един пълноценен живот..

по принцип не мислех да пиша точно това..

1 comment:

vpetkov said...

това много ми хареса: "хора, навън има хора"

п.п. разреши openid, моля..