Thursday, December 24, 2009

ревността..

или по-скоро гнетността.. не мога да определя точно..

преди няколко седмици се случи нещо покъртитено - момче, с което сме нямали нищо - поне в моята глава, изревнува( или каквата емоция да бе това ) по доста абсурден начин и не знаех как да реагирам - трябваше ли да се изсмея и да му кажа нещо брутално от сорта на "други момчета освен теб не заглеждам", но дали щеше да оцени доброто изказване без да се засегне, а може би трябваше да погледна влюбено в другата посока и да направя подобно обяснение само че към друго момче, чиято реакция отново би довела до неловкост, да замълча просто нямаше как, а може би трябваше.. и беше странно, ама много.. още се чудя защо го каза..


Весели празници на всички .. Дядо Коледа тази година се справи доста добре с моя подарък, пожелавам и на вас същото "усмивка"..

3 comments:

Steff said...

"момче, с което сме нямали нищо - поне в моята глава" - ето :) типичен пример за споровете ни в предишните ти публикаций - в твоята глава е нямало нищо, но в неговата е имало ;) което за пореден път доказва теорията ми че няма приятелство между момче и момиче :) :) :) :)... Весели празници!!!!
ПС: няма ли да се похвалиш какво ти донесе Дядо Коледа???

QNa said...

по темата: защо реагира така, при положение, че е минала повече от година, откакто му показах, че го възприемам само като приятел..

по нетемата: Дядо Коледа ми донесе нови дънки, лосион за тяло, чорапки, ръкавици, шал, лента, шоколад, пудра, спирала.. май имаше и още, ама вече започвам да ги забравям :)..

Anonymous said...

какъв е този следобеден дядо коледа, че и преди коледа? а и сняг няма. въобще... нищо не е като едно време.
може би забравих да пожелая весела все пак : )