Tuesday, January 19, 2010

продължение на историята за разсеяното момиче..

преди много години същата тя отиде рано на зъболекар.. беше толкова рано, че когато си тръгваше, продължаваше да е рано.. тя вървеше и си спеше - да си го кажем направо - сънуваше, леглото й бе толкова топло сутринта, когато го напусна.. както си сънуваше и се носеше по земята изведнъж чу нещо, обърна се назад, но точно в този момент пред нея изкочи една спряла кола и когато тя се обърна отново напред се блъсна в спрялото, дошло изневиделица, мпс.. след тази случка тя дълго се оглеждаше за идващи от нищото спрели коли..

докато днес.. най-страхотното на вторника във ФМИ е прибирането.. тогава малко хора говореха с нея, тя и не искаше много.. тогава небето около химическия е различно.. тя отново вървеше и гледаше вълшебното небе, валеше сняг.. те говореха, но нищо от техните думи не бе от значение за нея.. докато не чу "внимавай".. "не е за мен" - помисли си тя и много малко след това спряла кола се вряза в нея.. почувства се предадена, тогава те по-усърдно започнаха да й говорят, докато не стана прекалено трудно да ги игнорира..

2 comments:

Steff said...

Дали ще доживееш да се запознаем някой път? Май ако искам това да стане трябва по най-бързи начин да дойдо до София :) :) :)

QNa said...

старае се, но не е лесно.. ;)..