Saturday, September 13, 2008

душите на сградите..

можете ли да си представите отколкото време не съм ходила на Фантастико посред нощ.. разхождайки се, смееки се.. отново отношенията ни с Фф станаха чисто формални.. влизам танто-срещу-танто.. а преди беше толкова готино..

ходехме.. радвахме се.. обикаляхме щандовете и се смеехме.. взимах си вафличка и след около час пак там.. а сега.. гледам на Фф като на склад за храна.. и нищо повече.. отиде си душата му.. отидоха си всички..

поне душата на ФМИ си е още там... или поне беше, когато се видяхме с колегите след изпита.. много се зарадвах на тази среща.. силно искам, когато започнем да продължа да се радвам, въпреки всичко..

душата на блока, в който е офисЪТ хич я няма.. има един прозорец на стълбището на блока, който гледа към съседната сграда, която е на не повече от 10см.. толкова свтлина влиза от там, толкова задушевно е просто..

а душана на 41А е смотана някъде изпод безкрайните строителни материали и хора, които искат да се отърват от там.. а бяхме в 51, беше хубаво. това е блок с душа и кафене на 1-вия етаж...

No comments: