Thursday, November 5, 2009

мъжете..

твърди се, че са силния пол.. но така ли е?!.. преди го поставях под съмнение, та нали 'Зад всеки велик мъж стои жена..'.. но вече не.. започвам все повече да се убеждавам в тяхната сила..

нямам предвид физическата сила, ако упорстваш достатъчно, ще успееш да си носиш водата до вкъщи без после да имаш мускулна треска.. те са силни с присъствието си.. един мъж може да направи всичко, ако е подходящият, а то уж все има такъв.. той може да те кара да се усмихваш всеки ден, може дори да те кара да се чувстваш щастлива, но има и силата да ти отнеме хубавите емоции.. с някоя своя постъпка, той може да развали добрия ти ден.. може с няколко думи да те разплаче.. а без думи може дори да те превърне в буреносен облак за дълго време.. и тяхната сила е закоренена в това, че само мъж може да поправи това, което друг мъж( или той самия ) е развалил.. и те като че ли го знаят и го изпозлват срещу теб..

4 comments:

QNa said...

:)
и все пак - какво означава?! ;)..

Steff said...

Това същото се отнася и за жените! С изключение на това, че ако жената е мацка ще бъде изискана и ще помоли един /глупав/ мъж да и носи водата. Е в тази ситуация кои е глупака???

Sunbaby said...

Много добро !

Anonymous said...

Всеки, на когото обръщаш твърде много внимание, може да те стъпче. Идеята е, че ти му даваш права на достъп : ). Едно 0777 и може да те трие и презаписва, ако поиска. Вината не е в отсрещния човек/пол/т.н.. Не е вина дори, а воля, и то твоя. Та, кого ще бия?