Friday, March 23, 2007

what i don`t and do like..

изключително дискреминативно... има идеални размери за жена, а за мъжете - няма... няма момиче, което да не се стреми към 90/60/90... да, мъжете усърдно ходят на фитнес с идеята да станат корави... а когато постигнат някакъв обем... искат още и още.. и тогава телата им стават иуууу, а мисълта им се обсебва от тялонатрупването...
винаги съм харесвала слаби, не много кльощави, момчета... много е грубо, когато не можеш да прегърнеш приятеля си, защото гръдната му обиколка е прекалено голяма.. виждала съм го - не е приятна гледка..
също така ми е много забавено, когато изляза и има някой, който е решил да се прави на силен... предполагам никоя не се впечетлява от 10 лицеви упори... ако беше така... отдавна да съм впечетлила света... (11 :Р)

1 comment:

Искрен Ивов Чернев said...

На теб пък кой ти каза, че всички момчета обичат 90x60x90. Всеки си има собствен вкус, а това да 'обичаш' 90x60x90 само защото по телевизията са казали, че това са 'перфектните' мерки и защото моделите са горе-долу там някъде си е пълен абсурд ... то ако всяко момче можеше да си хване модел ... :)
А кой е решил да се прави на силен с 10 лицеви ... виж 50 е малко по вероятно (или 10 ама на 1 ръка ;) ). А за момичета критериите за лицеви опори са по-ниски, така че може и да си впечатлила (част от) света с 11 ;)